GÜVENLİ İNTERNET TIRI ZONGULDAK EREĞLİ İZMİRLİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU'NDA

GÜVENLİ İNTERNET TIRI ZONGULDAK EREĞLİ İZMİRLİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU'NDA

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve BTİDER işbirliğinde faaliyete geçirilen Güvenli İnternet Tırı, şimdi de Zonguldak'lı öğrencilerle buluşuyor.

Teknolojiye ulaşma fırsatı kısıtlı olan çocuklara, teknolojinin fırsatlarını sunmak; teknoloji ile iç içe olan çocuklarda ise, internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarına başlayan Güvenli İnternet Tırı, yeni dönemin açılmasıyla birlikte 19 Kasım 2018 tarihinde Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bulunan EREĞLİ İZMİRLİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU öğrencileriyle buluştu.

Güvenli İnternet Tırı, çocuklara ve gençlere, oldukça faydalı, eğlenceli ve büyüleyici bir dünya sunuyor. Yeni teknolojileri, doğru bir zeminde ve doğru bir şekilde tanıma imkânı bulamayan çocuklar ve gençler için faaliyete geçirilen Güvenli İnternet Tırı Projesi, Ankara ili ve Türkiye genelinde okulları ziyaret etmeye devam edecek.

19.11.2018